Vaša svakodnevna doza putovanja!

Turizam na dlanu

KO SMO?

Front Medija Pro je istaknuta produkcijska kuća koja stvara i razvija autentične emisije i projekte. Ono što nas izdvaja od konkurencije je naša osobenost, umešnost u pronalaženju i objavljivanju jedinstvenih priča, naša dobra organizacija i tehnička opremljenost.

Rezultat dobre organizacije su emisije koje se vole i prate. Imamo više od 25 godina iskustva u televizijskoj produkciji.

Naš tim sastavljen je od talentovanih i kreativnih ljudi: novinara, scenarista, snimatelja, montažera, grafičkih dizajnera i drugih koji učestvuju u osmišljavanju prepoznatljivih rešenja.

Već punih 13 godina, naša produkcija svakodnevno donosi emisiju posvećenu poljoprivredi pod nazivom “Agro DAN”. Svaki dan plasiramo informacije, ali i životne priče vrednih domaćina.

Naša najnovija avantura je TURIZAM NA DLANU !

Ova inicijativa predstavlja logičan korak u skladu s našom misijom, i svakodnevnim putovanjem kroz prelepu Srbiju.

Turizam na dlanu” je format zamišljen da se svakodnevno emituje na različitim televizijskim i radijskim stanicama širom Srbije i regiona. Pored toga, pratite nas i na društvenim mrežama, YouTube-u, TikToku i drugim platformama, gde ćete moći da uživate u ekskluzivnom sadržaju i interaktivnim putovanjima.

Turizam na dlanu” je kao čarobna knjiga otisnuta na stranicama vašeg omiljenog medija, koja svakodnevno otvara vrata tajanstvenih svetova. Ova emisija je nežna serenada koja vas vodi kroz melodiju raskoši i luksuza, prirodnih lepota, kulture i istorije Srbije, Crne Gore, Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Turizam na dlanu” je ne samo emisija o putovanjima već i pouzdan izvor svakodnevnih aktuelnosti iz sveta turizma. Svaki dan, gledaoci će biti u toku sa najnovijim informacijama

o turističkim destinacijama, znamenitostima, manifestacijama, banjama, planinama i smeštajnim kapacitetima širom regiona.

” Turizam na dlanu” će takođe pružiti dragocene informacije o smeštajnim mogućnostima, kako u luksuznim hotelima tako i u autentičnim ruralnim domaćinstvima, kako bi vam pomogao da planirate savršeno putovanje. Bez obzira da li ste avanturista koji traži adrenalinske izazove ili putnik željan opuštanja u prirodi, ova emisija će vam pomoći da pronađete idealno mesto za vaš odmor.

Pridružite nam se, jer svaki kadar je pesma koja će dirnuti vaše srce i ostaviti vas željnim više, kao da ste uplovili u beskrajno more avanture i otkrića.

Svaki korak je avantura, svaki put je priča, priča za buduće uspomene.