Marketing

Dobrodošli u svet Turizma na Dlanu, gde oglašavanje postaje avantura, a vaše turističke ponude izlaze iz senke, osvajajući pažnju mnogobrojnih gledalaca i slušalaca širom Srbije, Crne Gore, Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, gde se naša emisija i emituje. Pridružite nam se na ovoj uzbudljivoj vožnji i postanite ključni deo naše priče!

Otkrijte “Turizam na Dlanu”
Više od obične emisije o putovanjima, “Turizam na Dlanu” je vaše mesto za svakodnevno povezivanje sa velikim auditorijumom i promovisanje vaših turističkih destinacija, smeštaja, manifestacija i drugih primamnjivih atrakcija. Evo kako možete zauzeti svoje mesto u ovoj nezaboravnoj priči:

Gde nas možete pratiti?
Sa našim partnerima, preko 80 televizijskih i 50 radijskih emitera širom regiona, delimo radost putovanja sa širokim auditorijumom. Pratite nas na YouTube, Facebook, Instagram, TikTok, Twitter, i naravno našem portalu www.turizamnadlanu.com  koji svakodnevno dopunjujemo novim sadržajima iz oblasti turizma iz čitave regije.

Pridružite nam se u ovoj nezaboravnoj avanturi, gde svaki kadar vaše reklame postaje deo priče o nezaboravnim putovanjima!

Emitovanje marketinškog sadržaja u samoj emisiji:

Reklamni spotovi (15-30 sec.):

 • Jedno emitovanje u emisiji
 • Dva emitovanja u emisiji

Paketi:

 • Mesečni paket (jedno emitovanje): 10% popusta
 • Šestomesečni paket (dva emitovanja): 25% popusta
 • Godišnji paket (dva emitovanja): 30% popusta
 • Emitovanje priloga iz sopstvene produkcije
 • Block Bumper (početak i kraj seče )
 • Sponzor vremenske prognoze
 • Mesečni aranžman
 • Popusti za tromesečni, šestomesečni i godišnji aranžman

Ostale usluge produkcije

 • Proizvodnja PR izveštaja (plaćenog priloga)
 • Baner na internet prezentaciji emisije (ceo mesec)
 • Izrada reklamnog spota, korporativnog filma, profesionalnih fotografija

Kako se reklamirati?
Povežite se s vašom publikom

Naša posvećenost počinje od trenutka kada nam poverite svoje ideje. Razumemo da možda još uvek nemate jasnu sliku, ali to nije problem. Naš tim je ovde da vaše zamisli pretvori u stvarnost, prateći vas od inicijalne ideje do finalnog proizvoda. Kada vizualizujemo vaše potrebe, ne ograničavamo se samo na tehničke detalje.

Koristimo najsavremeniju video i audio opremu i rasvetu vrhunskog kvaliteta kako bismo stvorili vizuelno i zvučno remek-delo. Ipak, ono što želimo postići je da vaša priča ne bude samo viđena, već i da se oseti. Želimo da vaši gledaoci budu deo nečega inspirativnog i emotivnog, svojstveno samo vašim uslugama ili proizvodima.

Nije reč samo o reklamama, mi gradimo iskustva. Vaša priča je jedinstvena, i mi se fokusiramo na suštinu kako bismo je predstavili na način koji će ostaviti snažan utisak. Želimo da vaši pratioci ne samo primete vašu poruku, već i da je dožive. Zato pridajemo posebnu pažnju onome što čini vašu priču posebnom.
Ako želite biti deo nečega što nije samo reklama, već priča koja se pamti, mi smo pravi izbor. Vaša priča je važna, i mi smo ovde da je podelimo sa regionom, pa i svetom.

Jeste li spremni?

Let’s make your story unforgettable!
Javite nam se da čujemo vase želje…

Bojan Keravica
+38164/66-700-23
bojan.keravica@all4media.rs
www.turizamnadlanu.com

Preuzmite dokument:
1. Marketing – srpski jezik
2. Marketing – english language