мај 31, 2024

Proteklog vikenda u Mrčajevcima su održane kvalifikacije za prvi Sabor srpske harmonike, koji će se održati 29. i 30. juna u Čačku. Veliki broj mladih umetnika i ljubitelja harmonike sviralo

U Vognju kraj Rume nedavno je održana manifestacija Čuvari tradicije Đeram. Po tradiciji, ovaj sremski festival obeležila je raznovrsna muzika i živopisne nošnje brojnih kulturno-umetničkih društava.

Iako je istorija Briona, važne tačke hrvatskog masovnog turizma,  daleko starija, mnogi dolaze u ovaj nacionalni park upravo zbog priča o Titu, koje su još uvek aktuelne.

Grad Banja Luka će u ovoj godini finansijski podržati 40 različitih dešavanja u nameri da se obogate sadržaji za posetioce grada na Vrbasu.

Siva ekonomija je ozbiljan problem, jer stvara nelojalnu konkurenciju i ugrožava održivost turističkog sektora, i to ne samo u Crnoj Gori, već i u čitavom regionu.

Wizz Air planira da sledeće godine počne sa rastućim radom iz svojih baza u Skoplju i Beogradu, nakon što je bio primoran da smanji kapacitete i operacije ove godine.

Srbija je bogata prirodnim i veštačkim jezerima, koja tokom cele godine privlače zaljubljenike u prirodu.  Zbog kupanja, ribolova ili druge vrste aktivnog odmora, ova jezera su nezaobilazna stavka u turističkoj

Već je postala praksa da tokom praznika klinike za estetsku hirurgiju, stomatološke ordinacije, ali i banje imaju veće gužve nego inače, jer im stižu pacijenti iz inostranstva na ulepšavanje i