Za svakog po nešto

Lokalne turističke organizacije i hotelijeri iz svih primorskih opština Crne Gore su se potrudili da ove godine organizuju bogat novogodišnji  program.

U Kotoru je u toku prvo izdanje manifestacije Winter Fest koja će uz novogodišnji pazar i bogat program trajati sve do 3. februara. Centar svih dešavanja biće tri večeri novogodišnjeg programa kada će nastupiti harmonikaš Aleksandar Sofronijević, Severina i muzički čarobnjak Dino Merlin, koji će u Kotoru pevati prve noći 2024.godine. Prednovogodišnja euforija počela je i u prestionici crnogorskog turizma. Budvani su kao i svake godine upriličili spektakularan doček, kada će nastupiti brojne regionalne zvezde poput Aleksandre Prijović, za koju organizatori kažu da će u subotu okupiti, po njihovim procenama, najviše ljudi na trgu ispred Starog grada. U novogodišnjoj noći nastupiće VanGogh i Toni Cetinski, a za reprizu 1. januara Željko Joksimović i Marija Šerifović kao i brojni drugi izvođači.

Podeli na:

Pogledajte još:

Hauser otvara Banjaluka fest

Ovogodišnji Banjaluka festa biće održan od 4 do 6. jula na tvrđavi Kastel. Glavna zvezda otvaranja je muzički virtuoz na

Nova sezona, stari problemi

Pitanje buke i čistoće, loša saobraćajna povezanost i gužve, samo su neki od ključnih su problema sa kojima se Crna