Veći broj putnika u Air Serbia

Avio-kompanija Air Serbia je u novembru prevezla blizu 300.00 putnika, što je 39 odsto više nego u istom mesecu prošle godine, kao i 60 odsto više u poređenju sa do sada rekordnom 2019. godinom, saopštila je ta kompanija.

Srpska avio-kompanija obavila je 3.560 letova iz Beograda, Niša i Kraljeva, što je 40 odsto više nego u istom periodu prošle godine, kao i 54 odsto više u odnosu na pretpandemijsku 2019. godinu, prenela je Beta. „Bližimo se broju od četiri miliona prevezenih putnika u ovoj godini. Od 2013. godine do danas više od 26 miliona putnika bilo je na našim letovima, a sledeći cilj nam je 30 miliona putnika“, rekao je generalni direktor kompanije Air Serbia Jirži Marek. Najpopularnije destinacije u regionu bile su Podgorica i Tivat, u zapadnoj Evropi Cirih, Pariz, Rim i Milano, dok su u široj evromediteranskoj zoni najtraženiji letovi bili do Istanbula, Atine i Barselone.

Podeli na:

Pogledajte još:

Avionsko sedište 11A?

Zbog čega nikad ne treba da rezervišete sedište 11A u avionu? Ovo sedište eksperti za putovanje nikako ne preporučuju, a