U Novu godinu sa Lepom Brenom

Turistička organizacija Bar, pod pokroviteljstvom Opštine Bar, priprema još jednu noć za pamćenje! Novu godinu Barani i svi posetioci dočekaće uz balkansku zvezdu Lepu Brenu.

Koncert će se održati na platou ispred Sportske dvorane Topolica. Da novogodišnja čarolija bude potpuna, praznična fešta trajaće 7 dana. Novogodišnji happening će početi 27. decembra i trajati do 02. januara.  Nastupiće lokalni bendovi, renomirane muzičke zvezde iz Crne Gore i regiona, a preko dana će se održavati mnogobrojni programi za najmlađe. Pre najluđe noći, u četvrtak  28. decembra, nastupiće Bojan Marović, a sutradan Nataša Bekvalac. 30.decembra, veče pre novogodišnjeg dočeka, nastupiće poznati barski sastav Grimm, kao i   Lexington band.U prvim danima nove godine očekuju vas Angelina I Lapsus Bend.

Podeli na:

Pogledajte još:

Avanturistički park Orjen

Sezona u avanturističkom parku Orjen kraj Herceg Novog počela je prošlog vikenda. Tokom ovog meseca park će raditi samo vikendima.

“Zlatibore pitaj Taru”

Na Zlatiboru i u Bajinoj Bašti prošle nedelje su održane promocije knjige “Zlatibore pitaj Taru”. Ova dvojezična knjiga nastala je

Slučajni biser Srednje Bosne

U blizini Travnika, u gornjem slivu reke Jasenice, pokretanjem klizišta formirano je jezero. Ovo “slučajno” jezero se nalazi 12 kilometara