U Novom Sadu Buč Кesidi, Partibrejkersi, Elemental

Zimska fantazija u Novom Sadu započela je prazničnim festivalom Novosadski Zimzolend, nastavila Božićnom čarolijom, a u narednom periodu se očekuju Ledena šuma, Božićno-novogodišnji koncerti klasične muzike i dva organizovana dočeka.

Prvi koji dolazi je onaj koji se obeležava 31. decembra i održaće se u Podgrađu Petrovaradinske tvrđave. Na tri scene nastupiće brojni domaći, regionalni i svetski muzičari, a vatromet će zameniti specijalni vizuelni efekti Tesla svetlosne galerije. Na sceni kod Beogradske kapije doček počinje „ABBA RING“ sa najvećim hitovima švedskog sastava. Potom nastupaju Pančevci – grupe Buč Кesidi i Ljubičice, a onda zastupnik Balkan bita – Кiril Džajkovski. Na Trgu prote Mihaldžića dva poznata imena Elemental i Partibrejkers, a u Šrosmajerovoj ulici pariski DJ Fenk Rodžer i domaći Dejan Milićević.

Podeli na:

Pogledajte još:

Avanturistički park Orjen

Sezona u avanturističkom parku Orjen kraj Herceg Novog počela je prošlog vikenda. Tokom ovog meseca park će raditi samo vikendima.

“Zlatibore pitaj Taru”

Na Zlatiboru i u Bajinoj Bašti prošle nedelje su održane promocije knjige “Zlatibore pitaj Taru”. Ova dvojezična knjiga nastala je

Slučajni biser Srednje Bosne

U blizini Travnika, u gornjem slivu reke Jasenice, pokretanjem klizišta formirano je jezero. Ovo “slučajno” jezero se nalazi 12 kilometara