Najava manifestacija za drugu polovinu aprila

Danas u Zrenjaninu počinje Digitalk, četvorodnevni događaj otkrivanja digitalnih tajni i tehnoloških inovacija. Srpski festival svetske muzike u Gornjem Milanovcu, od sutra, pa sve do utorka, pored niza koncerata etno muzike, predstaviće mešavinu različitih muzičkih žanrova. Od sastava Vrelo, preko Pop hora i Riblje Čorbe, do grupe Legende i gostiju sa Kube. Tokom vikenda Rovinjska stara fabrika duvana postaće gastronomsko središte regije gde se  održava Weekend food festival. Biće i muzike, jer u subotu nastupa Neno Belan. „Beogradsko proleće“ će i ove godine pobuditi veliko interesovanje neafirmisanih autora, ali i već poznatih muzičkih imena. Čuveni festival lakih nota održava se u subotu u “MTS Dvorani”. Takođe u subotu, u sarajevskoj Zetri pevaće Lepa Brena, najveća regionalna estradna diva i ikona bivše Jugoslavije, koja je učestvovala i na otvaranju Zimskih olimpijskih igara u ovom gradu pre 40 godina.

Podeli na:

Pogledajte još:

Šta nudi južni Banat?

Kada se iz Beograda krene severoistočno, ka granici sa Rumunijom, nailazi se na idealna mesta za kratke izlete, ali i

Austrijanci najviše vole Jadran

Prema rezultatima istraživanja Hrvatska i dalje zauzima sam vrh najpopularnijih inostranih odredišta Austrijanaca za odmor i turistička putovanja.

Montenegro Quality

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore je prezentovala projekat koji ima za cilj unapređenja kvaliteta u turizmu kroz uvođenje marke kvaliteta za