Najava manifestacija u aprilu

Od 4. Do 8. aprila na beogradskom sajmu je specijalizovana manifestacija za plovila svih vrsta, opremu za lov i ribolov, sportove na vodi i ronjenje, nautičku, kamp i outdoor opremu pd nazivom Sajam nautike, lova i ribolova. U Dubrovniku se od četvrtka pa do kraja nedelje održava tradicionalna manifestacija Flower Market, koji okuplja ljubitelje cveća, hortikulture i umetnosti.

Jedna od najprestižnijih vinskih manifestacija u Srbiji, Salon vina, koja tradicionalno okuplja vinarije iz Srbije i regiona jugoistočne Evrope, profesionalne kupce, kolekcionare, ljubitelje vina, kao i predstavnike medija, održava se u kongresnom centru hotela “Kragujevac”. U petak počinje gastronomsko-turistička manifestacija Tuna, Sushi & Wine Festival. Na otvaranju nastupa Danijele Martinović, a 8. izdanje ovog višednevnog festivala ribe i vina obeležiće njegov veliki povratak u prostor zadarskog Arsenala. Tokom vikenda Beo hiking fest predstavlja kompletnu ponudu avanturističkog turizma u Srbiji i izvan nje, sa širokom ponudom opreme.

Podeli na:

Pogledajte još:

Avionsko sedište 11A?

Zbog čega nikad ne treba da rezervišete sedište 11A u avionu? Ovo sedište eksperti za putovanje nikako ne preporučuju, a