Među najboljim kampovima Evrope

Nemački autoklub ADAC uvrstio je Kamp Stobreč Split među najbolje evropske kampove koji nose titulu Superplatz, čime se može pohvaliti 190 kampova u Evropi.

Za dobijanje titule Superplatz morali su biti ispunjeni svi kriterijumi ADAC-a, čiji inspektori, baš kao i Mišelinovi, lično i bez najave obilaze kampove. Kamp Stobreč Split postigao je najbolje ocene u svih pet kategorija: uređenost, mogućnost kupanja, slobodno vreme, opremljenost sadržaja i gastronomske ponude, kao i sanitarni čvorovi, navodi N1. Stobreč je jedini kamp na području Splita, što ovo priznanje čini još važnijim, ne samo za lokalni i nacionalni turistički imidž, već i za međunarodno brendiranje Splita i Hrvatske.

Podeli na:

Pogledajte još:

Avanturistički park Orjen

Sezona u avanturističkom parku Orjen kraj Herceg Novog počela je prošlog vikenda. Tokom ovog meseca park će raditi samo vikendima.

“Zlatibore pitaj Taru”

Na Zlatiboru i u Bajinoj Bašti prošle nedelje su održane promocije knjige “Zlatibore pitaj Taru”. Ova dvojezična knjiga nastala je

Slučajni biser Srednje Bosne

U blizini Travnika, u gornjem slivu reke Jasenice, pokretanjem klizišta formirano je jezero. Ovo “slučajno” jezero se nalazi 12 kilometara